Co Creators

Mon Roca

Mon Roca

Co Creator

Aktiv for dyrs rettigheter. Jeg ønsker å inspirere deg til å ta etiske valg i hverdagen, og til å leve i tråd med verdiene dine.

Kristine Bonstad

Kristine Bonstad

Co Creator

Jeg ønsker å gi deg informasjon til en sunn og bærekraftig livsstil, som gjør at du oppnår en fantastisk helse og et fantastisk liv.

Heidi Cecilie

Heidi Cecilie B. Christensen

Co Creator

Jeg danser ballett og fokusere på sunn livsstil. Du finner masse deilig vegansk inspirasjon på min matblogg @_bakerina på instagram.

Jenny Micko

Co Creator

Jeg brenner for dyrs rettigheter og verdi, uansett art, og ønsker å spre det budskapet gjennom å blogge om livet på vårt dyrefristed.

Joanne Kong

Joanne Kong

Co Creator

I want to raise awareness of how lifestyle choices create a more compassionate and peaceful world, extending kindness to all beings.

Synne Røisland

Synne Røisland

Co Creator

Aktiv for kllima og miljø, dyrs rettigheter og menneskerettigheter. Jeg ønsker å bidra til en bedre verden gjennom små og store handlinger.

Malin Skjevik

Malin Skjevik

Co Creator & Crew

Jeg ønsker å skape en bevissthet rundt oss selv og hvordan vi kan leve vårt beste liv. Vi kan fri oss fra begrensninger med gode verktøy.

Kristine Rykkelid

Co Founder & Co Creator

Ønsker å gjøre min lille del for å skape en mer bærekraftig fremtid og bygge broer mellom mennesker og kulturer på tvers av ulikheter.

elin gundersen

Elin Fjeld

Co Founder & Co Creator

Elsker å lære nye ting og drive med alt som handler om selvutvikling, sosialt arbeid og å gjøre en forskjell gjennom kreativt arbeid.

Bjørn Årstad Seyffarth

Bjørn Årstad Seyffarth

Co Creator

Jeg ønsker å hjelpe folk med å finne sine egne svar, ressurser og gaver – å finne sin vei i livet – å leve fullt og sant seg selv.