Den ultimate matopplevelsen

Den ultimate matopplevelsen

Det sies ofte at mat bygger broer. At det å dele et godt måltid kan gjøre enhver fiende til venn og enhver fremmed til familie. For de fleste som elsker å reise er øyeblikkene som involverer mat blant de mest magiske på turen. Mangfoldet av smaker, dufter og ikke minst fascinasjonen av nye retter og krydderkombinasjoner er for mange uforglemmelige høydepunkter i seg selv. Ikke sjelden er det aller første man hører om fra returnerende globetrottere en fantastisk vinkveld i Frankrike, en episk sushi-restaurant i Japan eller en helt rå biff restaurant langs Route 66 i USA.

Følg oss i jakten på den ultimate matopplevelsen

Som reiseglad veganer og notorisk eventyrer får jeg ofte spørsmålet om ikke mine etiske valg og plantebaserte livsstil setter en stopper for de mest magiske matopplevelsene? For hvordan kan jeg, som veganer, nyte grillspydene på markedene i Thailand, vartes opp med en skikkelig braai i Malawi eller oppspore nydelig nattmat blant Romas arkitektoniske underverker? Og mest av alt: hvordan kan man egentlig dra på skikkelige eventyr uten å spise kjøtt? Eller melk? Eller egg? For det er vel ikke sånn at det lokale opplevelsesbyrået som arrangerer klatring opp aktive vulkaner eller gorilla tracking i dype regnskoger fikser veganmat, eller?

For å svare på dette, la meg ta deg med på en reise gjennom kulturer og vennskap, gjestfrihet og magiske måltider. Gjennom en serie artikler i ukene fremover vil vi i Greenseed dele minner fra våre egne erfaringer som veganere på reise. Sammen håper vi å inspirere også deg til å teste ut ikke bare restauranten rundt hjørnet, men de mest magiske matopplevelsene verden rundt!

Første del finner du her, neste lanseres snart og samtlige av seriens artikler kan du lese her.

Enjoy!

Om forfatteren

Co Founder at Greenseed Norge AS | + blogginnlegg

Gjennom inspirerende innhold som motiverer til personlig vekst og positiv endring ønsker jeg å gjøre min lille del for å skape en mer bærekraftig fremtid. I mine artikler vil du finne refleksjoner av mitt livs store lidenskap, nemlig å reise, oppleve nye steder, smake nye retter og bygge broer mellom mennesker og kulturer på tvers av alle våre uenigheter og forskjeller.

Spread the love

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Post comment