Rødbetburger med hint av Korea
Rødbetburger med hint av Korea
Course: MiddagCuisine: BurgerDifficulty: EnkelPorsjoner
6
burgereIngredienser
2 porsjoner havreris
2 medium rødbeter kuttet i terninger
1 hvitløksfedd
1 dl tinte erter
1 linfrøegg (1 ss knuste linfrø + 3 ss vann)
1-2 ss gouchujang (hvis du ikke har kan du erstatte med litt soyasaus + ekstra chili eller bare droppe det)
1-2 dl havremel/hvetemel
Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Kok havreris etter anvisning på pakken
- Ha rødbetene og hvitløk i en foodprosessor og blend til de er finhakket
- Ha i resten av ingrediensene utenom havremel og blend til du får en løs masse
- Ha i havremel litt etter litt og blend til det kommer sammen til en deig som du kan forme til burgere
- Form burgere og stek i en oljet panne til de er gylne!
Om forfatteren

Heidi Cecilie B. Christensen
Jeg jobber som en profesjonell ballettdanser i Operaen. På fritiden driver jeg matbloggen @_bakerina på Instagram der jeg deler masse deilig vegansk matinspirasjon og litt ballettbilder her og der. Jeg fokuserer mest på en sunn livsstil, men det er mye godsaker å finne også. Håper du vil følge meg.