Rødbetburger med hint av Korea

Rødbetburger med hint av Korea

Recipe by Heidi Cecilie B. ChristensenCourse: MiddagCuisine: BurgerDifficulty: Enkel
Porsjoner

6

burgere

Ingredienser

  • 2 porsjoner havreris

  • 2 medium rødbeter kuttet i terninger

  • 1 hvitløksfedd

  • 1 dl tinte erter

  • 1 linfrøegg (1 ss knuste linfrø + 3 ss vann)

  • 1-2 ss gouchujang (hvis du ikke har kan du erstatte med litt soyasaus + ekstra chili eller bare droppe det)

  • 1-2 dl havremel/hvetemel

  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Kok havreris etter anvisning på pakken
  • Ha rødbetene og hvitløk i en foodprosessor og blend til de er finhakket
  • Ha i resten av ingrediensene utenom havremel og blend til du får en løs masse
  • Ha i havremel litt etter litt og blend til det kommer sammen til en deig som du kan forme til burgere
  • Form burgere og stek i en oljet panne til de er gylne!

Om forfatteren

Heidi Cecilie
Heidi Cecilie B. Christensen
Co Creator at Greenseed Norge AS | + blogginnlegg

Jeg jobber som en profesjonell ballettdanser i Operaen. På fritiden driver jeg matbloggen @_bakerina på Instagram der jeg deler masse deilig vegansk matinspirasjon og litt ballettbilder her og der. Jeg fokuserer mest på en sunn livsstil, men det er mye godsaker å finne også. Håper du vil følge meg.

Spread the love

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Post comment